Бончо Бонев празнува днес своя 71-годишен рожден ден след повече от

...
Бончо Бонев празнува днес своя 71-годишен рожден ден след повече от
Коментари Харесай

Бончо Бонев празнува рожден ден

Бончо Бонев чества през днешния ден своя 71-годишен рожден ден след повече от половин век работа в спорта, през който се утвърди като сполучлив началник. Бонев отбелязва персоналния си празник дружно със фамилията си, другари и олимпийския първенец по бокс Инайло Маринов в реномиран ресторант край морето.

Бонев е работил 5 години в ЦСКА, а в последните 46 години непроменяемо е в Черно море. Преди това е бил 10 години народен играч по лека атлетика и рекордьор в дисциплината скок дължина навън и в зала.

От тези 46 години в Общо събрание на колегиите Черно море, 25 години е изпълнителен шеф, като по време на неговото ръководство се реновира покритата писта по лека атлетика, и са издигнати и оборудвани два стадиона по лека атлетика.

Благодарение на напъните на клубовете, състезателен комплекс Черно море им е върнат от Министерството на защитата, а след това е реновиран и наведен в един порядъчен тип, подобаващ за осъществяване на естествена образователно подготвителна и спортна активност.

Общо събрание на колегиите „ Черно море “ е регистриран в ММС, като в страната има единствено четири сдружения, отговарящи на всички условия на Министерството на младежта и спорта. 1/3 от завоюваните медали от Олимпийските игри в Атина и Пекин са дело на черноморски спортисти и дипломиран и самоотвержени труд на техните треньори.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР